Támogatás

Adj esélyt a változásra!

A mezőgazdaságnak meg kell változnia, hogy a gyermekeink és az unokáink tányérjára is jusson falat. Olyan falat, ami éltet és táplál. Szenet kell megkötnünk a talajban, minél nagyobb területen, minél hamarabb. Ez minden élet alapja, minden talaj mozgatórugója és a természetes tápanyagkörforgás motorja. Az egyre változékonyabb időjárási körülmények között csak így tudunk vizet megtartani a talajban, így tudjuk az aszálykárokat csökkenteni, és a belvíz okozta problémákat megelőzni. A talaj eróziójának megállítására is ez a legalkalmasabb módszer.

A talajmegújító mezőgazdaság rendszere jóval túlmutat a józan paraszti észen. Ez az érző, kíváncsi, bevállalós, a természet mintáit észrevevő és alkalmazni képes, jó gazda útja, aki hajlandó felelősséggel bánni a reá bízott földdarabbal.

Milyen egyesület a TMG?

A talajmegújító gazdák a természet mintáit alkalmazva keltik életre a kizsigerelt talajokat. A szántás elhagyásával, élő gyökérzet fenntartásával és a felszín folyamatos takarásával teremtenek megfelelő életteret a talaj hasznos szervezetei számára. Ez a sokszínű ökoszisztéma a kulcsa a mezőgazdasági talajok egészséges és fenntartható működésének és civilizációnk fennmaradásának.

MILYEN CÉLRA MEGY A PÉNZ?

Egyesületünk nagy részben a tagtársaink finanszírozásából és önkéntes munkájukból működik. Szeretnénk, ha ez változna, hiszen megnövekedett az igény az általunk összegyűjtött tudásra, tapasztalatra. Könyvek fordításával és egy átfogó oktatási programmal is segítjük a regeneratív mezőgazdaság elterjedését. Támogatásoddal ezen programszervezési- és az Egyesületünk működési költségeihez járulsz hozzá.

Gyakran ismételt kérdések

Kedves leendő Támogatónk! Számunkra rendkívül fontos a talajmegújítás ügye. Azt szeretnénk, ha minél szélesebb körben történne valami a talajok egészségének helyreállítása terén. Éppen ezért, azon dolgozunk, hogy minél több gazdának nyújtsunk segítséget a regeneratív mezőgazdaságra történő átálláshoz. Egyesületünk elsősorban tagdíjból tartja fenn magát. Gazdatársaink adják az ismeretterjesztő és oktatási programok anyagi és szellemi tőkéjét is. Számodra itt a lehetőség, hogy ehhez hozzátegyél, részese légy a változásnak, azáltal, hogy szervezetünk anyagi stabilitását erősíted.

Bármekkora hozzájárulást jó szívvel fogadunk. Számunkra minden felajánlás egyenlő súllyal bír, hiszen tudjuk, hogy éppen annyival támogatsz bennünket, ami számodra komfortos, de jelentőségteljes. Ez mindannyiunk számára más összeget jelent. 

Ezen oldal alján felajánlunk hat különböző összeget, 1.000-től 50.000 Ft-ig. Ezeket a megfelelő gombra kattintva, egyszerű bankkártyás tranzakcióval be tudod fizetni az internetes vásárláshoz hasonlóan. Ha ezektől eltérő összeget szeretnél befizetni, arra is van lehetőséged egyedi összeget beírva a rubrikába.

Jelenleg a befolyó támogatásokat könyvkiadással kapcsolatos kiadásokra és a gyakorlati oktatási napokhoz szükséges bemutató eszközök beszerzésére, elkészítésére, fejlesztésére fordítjuk.

Igen, Egyesületünk számára cégként is utalhatsz támogatást. Erről, ha szeretnéd, igazolást küldünk neked, hogy lehetőség szerint felhasználhasd az adóalapod csökkentésére. Hiszen a támogatás a vállalkozási tevékenység érdekében elszámolható költségnek, ráfordításnak minősül.

Igen, elfogadhatunk külföldről érkező támogatást is.

Természetesen. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy a saját bankodnál havi rendszeres átutalást állítasz be.

Ez esetben ide utalj:

Talajmegújító Gazdák Egyesülete
K&H Bank 10402829-50526889-50551001
A közleménybe kérlek írd be a neved és azt, hogy “TMG támogatás

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre az info@tmg.hu e-mail címen.

Aki támogatja Egyesületünket, egy komplex mezőgazdasági rendszer létrehozását támogatja.
Egészséges talaj, egészséges növények és egészséges ökoszisztéma mihamarabbi megteremtéséhez járul hozzá.

hu_HUMagyar